May 24, 2019, 07:29:34 AMLatest Member: iqzvseidi
BoutCheetah » Other BoutCheetah Stuff » Report A Bug » Solved Bug Reports » Topic: CGS body bug
Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: CGS body bug  (Read 1585 times)
mikenny
User
*
Offline Offline

Posts: 145


Nextinction

View Profile
« on: August 08, 2014, 02:39:22 AM »

The body of CGS has a color bug,

the body itself (without the feet) has become green, i deleted the part file for it and reinstalled it but it didn't change.



the low resolution file doesn't have this.

Could you try to fix this?

Logged

Madprox
Feel free to contact me with any questions you might have considering BoutCheetah!
Former Staff
*
Offline Offline

Posts: 3691


GM Max - Always willing to offer middleman service

View Profile
« Reply #1 on: August 08, 2014, 03:14:02 AM »

Would it maybe fix itself if you were to reïnstall the game?
(all files replace eachother then and delted files come back)
Logged





IGN: GM Max | Level: 270 | Guild: Utopia
Meteor
Ex-Head
Former Staff
*
Offline Offline

Posts: 4324


Mean Mod

View Profile
« Reply #2 on: August 08, 2014, 04:36:33 AM »

Extract the file in the archive I've attached and place it in the bc>data>models folder.

Edit: It would actually appear that it's the low res file that has that problem so I've included both files in the archive.

* hs_100_body.zip (82.3 KB - downloaded 58 times.)
« Last Edit: August 08, 2014, 04:45:39 AM by Meteor » Logged


(click to show/hide)
mikenny
User
*
Offline Offline

Posts: 145


Nextinction

View Profile
« Reply #3 on: August 08, 2014, 04:50:22 AM »

Extract the file in the archive I've attached and place it in the bc>data>models folder.

Edit: It would actually appear that it's the low res file that has that problem so I've included both files in the archive.

thx meteor
Logged

Pages: [1]   Go Up
  Print  
 
Jump to: