May 27, 2019, 05:08:39 AMLatest Member: brainfox28
BoutCheetah » Other BoutCheetah Stuff » Report A Bug » Non-Solved Bug Reports » Topic: High resolution bug
Pages: [1] 2 3  All   Go Down
  Print  
Author Topic: High resolution bug  (Read 6348 times)
NeoKiller
neo
Member
*
Offline Offline

Posts: 6218


View Profile
« on: December 22, 2011, 11:09:50 AM »

I have full hp, the bar in the upper left corner isn't full though.
Same with trans bar.


Logged

Meteor
Ex-Head
Former Staff
*
Offline Offline

Posts: 4324


Mean Mod

View Profile
« Reply #1 on: December 22, 2011, 11:11:28 AM »

That's already pointed out in the announcement topic.
Logged


(click to show/hide)
NeoKiller
neo
Member
*
Offline Offline

Posts: 6218


View Profile
« Reply #2 on: December 22, 2011, 11:56:31 AM »

oh don't feel like reading through 5 pages.
When will it be fixed ?
« Last Edit: December 22, 2011, 11:57:01 AM by NeoKiller » Logged

Santa
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 4139


View Profile
« Reply #3 on: December 22, 2011, 09:31:52 PM »

oh don't feel like reading through 5 pages.
When will it be fixed ?

Whenever I have time to work on it.  Should be within the next month sometime?
Logged
NeoKiller
neo
Member
*
Offline Offline

Posts: 6218


View Profile
« Reply #4 on: December 23, 2011, 04:25:23 AM »

Oki, don't forget to announce when done please Grin
Logged

TwitchFast
User
*
Offline Offline

Posts: 107


Mizore Shirayuki fan :D

View Profile
« Reply #5 on: December 23, 2011, 10:07:26 AM »

I'm presuming it's fixed because my health decreases on both the top left and the hp bar over my bot.
Logged

NeoKiller
neo
Member
*
Offline Offline

Posts: 6218


View Profile
« Reply #6 on: December 23, 2011, 10:09:26 AM »

I'm presuming it's fixed because my health decreases on both the top left and the hp bar over my bot.
Of course it decreases on both but when you play on 1280x960 the upper hp bar wont be full even if your hp is full.
Logged

TwitchFast
User
*
Offline Offline

Posts: 107


Mizore Shirayuki fan :D

View Profile
« Reply #7 on: December 23, 2011, 10:25:25 AM »

Of course it decreases on both but when you play on 1280x960 the upper hp bar wont be full even if your hp is full.
Aah, I assumed that you meant health never decreased over your bot, that was my only worry ;P I don't mind it not being full hp.
Logged

Santa
Administrator
*
Offline Offline

Posts: 4139


View Profile
« Reply #8 on: December 29, 2011, 07:25:03 PM »

It's not really a terrible bug, but it's something that definitely needs to be worked on.

Thanks,

~RedEyes.
Logged
Krasorias
User
*
Offline Offline

Posts: 19


doof

View Profile
« Reply #9 on: September 11, 2012, 02:40:31 PM »



Ever since I installed the game I have been having this weird problem. The background of the health and trans bar is longer than the actual full bars.(Or maybe they are shorter, which is more believeable)
I was wondering if anyone else had this problem. It's not a pain to play with but it's really hurting my esthetic sense.  Undecided
Logged

KillerPig
Shelden
Former Staff
*
Offline Offline

Posts: 8211


koog backwards EGK lmao

View Profile
« Reply #10 on: September 11, 2012, 02:43:45 PM »

idk how to fix it the real way, but i can give u a new health bar that would fix it and make it cooler
Logged


IGN: KillerPig (H) | NinjaPig (H) | ShadowPig (H) | KillerPig (L)
LVL: 225 | 225 | 225 | 44
GUILD: ZeaL | CourageCrew | Lil Optis | -


MagicXR
#BostonStrong. I love my city
Member
*
Offline Offline

Posts: 720


View Profile
« Reply #11 on: September 11, 2012, 02:46:28 PM »

Its because your not using the standard 800x600 resolution. You're using the HD screen resolution
Logged

Krasorias
User
*
Offline Offline

Posts: 19


doof

View Profile
« Reply #12 on: September 11, 2012, 02:52:02 PM »

idk how to fix it the real way, but i can give u a new health bar that would fix it and make it cooler

sure thing, pm me with the link and tell me what to do in order to use it Wink
Logged

Krasorias
User
*
Offline Offline

Posts: 19


doof

View Profile
« Reply #13 on: September 11, 2012, 02:53:05 PM »

Its because your not using the standard 800x600 resolution. You're using the HD screen resolution

KillerPig said he would give me some other hp bar that would supposedly "fix it" . Do you think it will work with this resolution that I am using?
Logged

KillerPig
Shelden
Former Staff
*
Offline Offline

Posts: 8211


koog backwards EGK lmao

View Profile
« Reply #14 on: September 11, 2012, 02:55:27 PM »

maybe im wrong
i thought maybe u had some messed up hp bar file
Logged


IGN: KillerPig (H) | NinjaPig (H) | ShadowPig (H) | KillerPig (L)
LVL: 225 | 225 | 225 | 44
GUILD: ZeaL | CourageCrew | Lil Optis | -


Pages: [1] 2 3  All   Go Up
  Print  
 
Jump to: